Om salongen


 fröken E

Body Mind Soul

 

 

Erica Kalles Brisvåg

Certifierad Spirituell Guide, Certifierad Somatisk Healer, Auktoriserad Hudterapeut, Diplomerad Massör, Fil. Kand. Hälsopedagogik, Certificerad Fransstylist, Certifierad BrowLift-stylist


Jag utbildade mig till Hälsopedagog på Högskolan i Gävle 2002-2004. Jag är väldigt intresserad av människokroppen och hälsa men kände att det saknades något. Därför testade jag på massagen. Jag utbildade mig i Svensk Klassisk massage och märkte att det var behandlingar jag ville hålla på med. Det ledde fram till min Hudterapeut-utbildning (2008-2009) som var en 2-årig KY-utbildning med mycket teori och praktik vilket förberedde mig bra inför yrkeslivet. 


Jag älskar att utvecklas och går regelbundet nya kurser för att hålla mig uppdaterad. Detta gör också att behandlingsmenyn förändras då och då. Jag ska nu påbörja min Mediumutbildning så håll utkik efter spännande nyheter i vår.


Jag har alltid drömt om att driva ett eget företag och hösten 2018 slog jag slag i saken och öppnade fröken E Body Mind Soul. Min ambition är att Du som kund ska få avkoppling, en stund för dig själv. Leva ditt liv fullt ut.

På fröken E är det Du som står i fokus!


Så varmt välkommen till mig!


when you support a small buisness, you´re supporting a dream...