Spirituellt

Spirituellt


Jag har nog alltid varit öppen för spiritualitet och andlighet. Jag trodde på spöken när jag var liten men föreställde mig dem mer som andar, energier som inte ville något ont. När jag blev äldre upplevde jag "besök" av andar i mina drömmar. Det var svårt att förklara men jag kände sådan stark skillnad i "besöken" och vanliga drömmar. I början blev jag rädd, jag var inte redo att öppna den dörren än, inte redo att utforska den världen.


Jag skulle säga att min spirituella resa började på riktigt under vintern 2022. Då började jag gå på workshops hos underbara Ulrika Nyström i Falun. Då var det som om dörren flög upp på vid gavel! Först gjorde jag det mest för min egen skull, min egen resa. Allt eftersom började jag inse att jag är ämnad att även jobba med detta! Detta är mitt kall! Tecknen var helt enkelt för många för att kunna blunda för.


Så på våren 2022 hoppade jag på en utbildning, Spiritual Guide Certificate hos fantastiska Sanne the Witch. Utbildningen har verklingen utmanat mig och inspirerat mig. Jag tar reda på vem jag egentligen är, vem jag vill vara, hur jag vill jobba.


Jag inser även att jag redan sen tidigare jobbat väldigt inkännande och "spirituellt", så allt känns så självklart!


I år kommer jag att ta nästa steg i denna resa. Jag har nu påbörjat min Mediumutbildning, så håll utkik efter spännande nyheter!


Dessa behandlingar erbjuder jag just nu:Soul Coaching (Friskvård)

60min 950 krLängar du efter att låta din själ få komma fram så att du kan bli mer av den

du vill och önskar i ditt hjärta? Är du redo att leva dit liv fullt ut men känner

att du sitter fast? 


Under Soul Coaching går vi in på vad som ligger bakom olika tankesätt och

beteendemönster. Vi skapar en trygg och lugn atmosfär där hela du får ta

plats. Vi jobbar på ett djupt plan utan att fastna vid det gamla, för att kunna

nå verklig utveckling. Vi tar ofta hjälp av guidad meditation för att få tillgång

till dina innersta tankar.

Vi fokuserar på ett ämne i taget för att du lättare ska kunna förstå dig själv och dina gamla vanor. 


Soul Coaching handlar om självutveckling och fokus startar vid själen. Med denna metod får du möjlighet att lyssna inåt och förstå dig själv fullt ut, vilket är grunden till verklig utveckling.  Hypnos

  90min 1 200 kr  Vare sig man tror på tidigare liv eller inte, kan denna behandling hjälpa dig framåt. Du får "se" ett minne som kommer att hjälpa dig i ditt nuvarande liv. Ibland kommer det fram minnen från detta liv och ibland helt enkelt budskap som inte är ett minne.


  Du kanske har testat på andra typer av terapier men känner dig ändå fast. Då kan du vara påverkad på ett själsligt plan och behöver lösa upp/släppa taget om något från ett tidigare liv. Det kan även vara så att en upplevelse från ett tidigare liv kommer att hjälpa dig med en situation i detta liv. Något som du egentligen vet hur du ska hantera, men har glömt bort.


  Vid en Hypnos går vi ner på djupet av det undermedvetna. Du är vaken men djupt avslappnad och kommer att komma ihåg allt som visas och sägs. Du kan känna dig helt trygg. Jag hjälper dig att slappna av och guidar dig genom hela sessionen.


  När du upplever dig själv i ett tidigare liv sker en förändring. Du får en erfarenhet om ett minne som skapar förståelse för ditt nuvarande liv, på ett djupare plan.


  Längden på behandlingen kan variera och vad som kommer fram skiljer sig från gång till gång.

  Du får välja om du vill ligga i behandlingssängen eller sitta i fåtölj.

  Här nedan hittar du en video där du kan testa på en hypnos, för att få lite hum om hur det går till.

  Guidad Meditation (Friskvård                                       

  ca 60min 444kr/person  Har du någon gång testat på meditation men kännt att det inte blir bra?

  Att du inte kan få tankarna att försvinna för att helt gå in i dig själv och

  slappna av djupt? Då är Guidad Meditation något för dig.


  Meditation är en enkel övning, men med det sagt inte enkelt och lätt att

  behärska. Många har svårt att behålla tålamodet som krävs för en "lyckad"

  meditation. Det krävs övning att lugna ner sitt sinne och sluta tänka.

  Detta gör det svårt att släppa negativa tankar och känslor. Men när vi gör

  det kan vi få ett bättre perspektiv på situationer och känslor, vilket blir ett

  kraftfullt verktyg att använda.


  Under en Guidad Meditation hjälper jag dig att slappna av och få tillgång till ditt inre. Det tema som blir beror på vilken grupp av människor som kommer. Det som gruppen behöver är det som kommer att komma igenom. Det går självklart bra att komma med önskemål om tema och på så vis sätta en intention med meditationen.


  I salongen har jag plats för 3-5 st personer. Maila till info@frokene.se så kommer vi överens om datum och tid.


  Vill ni att jag kommer ut till eran arbetsplats går det också bra att maila på ovanstående adress. Då är det storleken på eran lokal som avgör hur många personer som får plats. Jag har ett fåtal yogamattor och kuddar att ta med, så då får man ta med sig sin egen.


  Vi har alla olika stor del av de fyra "klarheterna", Klarseende (klärvoajans), Klarhörande, Klarkännande och Klarvetande. Detta betyder att det kan vara olika svårt att "se" saker för sitt inre. När man mediterar vill man kanske gärna se för sitt inre, klart och tydligt. Men det är inte säkert att det blir så, speciellt första gångerna man testar. En stor del av guidad meditation är att visualisera sig olika saker, men det kan lika gärna vara att du känner saker i kroppen i stället. Sedan har vi prestationen som kan sätta käppar i hjulet för en del. Så ta det som det kommer, försök inte att analysera allt just där och då utan släpp prestationen och häng med.


  Oftast kommer det också igenom healing när jag har guidade meditationer, även här beror det på vad just den gruppen behöver.

  Oracle Spread

  222 kr


  En 3-kortsläggning inom valfritt ämne/fråga för att hjälpa dig att komma framåt.

  Det kan exempelvis vara:


  - Vad är det som hindrar min utveckling just nu?

  - Varför känner jag mig så otrygg när det kommer till...?

  - Jag blir stressad över allt känns det som. Varför?

  - Varför fortsätter jag med olika beteenden/mönster när jag vet att jag inte mår bra av dem?


  Eller så kanske du inte har någon färdig frågeställning men känner dig ändå manad framåt.


  Jag gör sedan en kortläggning där jag med hjälp av kraftfulla frågor får svar/budskap om dåtid, nutid och framtid. Speciell vikt läggs på att förstå och transformera för att på så sätt utvecklas.


  Läggningen görs på distans och du får sedan bild på dina kort samt text skickat till mail, messenger eller dylikt.


  Är du intresserad av en läggning eller vill veta mer? Maila mig på info@frokene.se eller kontakta mig via dm på Messenger eller Instagram.

  Healing

  "Spot-On" 60 min 950 kr (Friskvård)

  "Go Deeper" 90 min 1400 kr


  Du kan välja på två olika behandlingar när du vill komma på Healing. "Spot-on" håller på ca 60 min och då kör jag healing direkt. Vilken typ av healing det blir är olika för varje gång. Det blir det som är bäst just nu.


  "Go Deeper" är som det låter, vi går djupare och längre. Vi börjar med att lägga Q-healingkort och det kan även blandas in Soul Coaching och Guidad Meditation. Sedan kalibrerar och balanserar jag upp hela dig och låter den healing som ska komma få göra sitt jobb. Denna behandling tar ca 90 min.  Healing är som massage för själen.


  Dessa healingmetoder använder jag mig av:

  Q-healing


  Q-healing är en unik healingmetod där förutsättning för läkning skapas vilket är trygghet och tillit i ett space. Därefter kalibreras, aktiveras och balanseras det som behövs. När balans råder tar transformation och läkning naturligt vid och helt enkelt fixar flödet som saknas fysiskt och energimässigt.

  Fritt flöde av QI = Frisk, stark och vital.


  Behandlingen börjar med en lättare guidad meditation där vi tar reda på varför Du är här. Sedan drar jag olika kort för att se hur och vad vi ska jobba med. Efter det får Du lägga Dig i behandlingssängen och bara slappna av medan jag och mitt Q-healingteam jobbar. Efteråt finns det tid att prata om behandlingen, om något kommit upp, din upplevelse, om så önskas.


  Varje behandling är unik då jag jobbar mycket intuitivt. Det kan jobbas med olika typer av healing, kristaller, ljud. Men allt är som det ska vara just då! För att en skiftning ska ske, vilket det alltid gör. Ibland kanske man inte förstår eller känner något direkt men lita på att transformationen alltid sker. Vissa saker tar längre tid att landa i os


  KALIBRERAD, BALANSERAD & AKTIVERAD = TRANSFORMATION & LÄKNING = VITALITET & LIVSKRAFT = LEVANDE LIV INOM ALLT!  Reiki Healing


  Reiki Healing är en behandling som ger djupavslappning och påfyllning av kroppens energidepå. Man kan säga att det ger samma effekter som en massage fast du som kund får behålla kläderna på.  • Reiki är en harmonisk, balanserande energi som utstrålas från atomernas minsta beståndsdelar.
  • Reiki påskyndar kroppens egen läkningsprocess.
  • Reiki fyller på uttömda energiförråd.
  • Reiki fungerar utan tro.
  • Reikienergin riskerar aldrig att ta slut.
  • Reiki består av "opolariserad" energi.
  • Reiki maximerar den egna hälsopotentialen.  Effektiv behandlingsmetod vid ex. smärta och stress, ångest och fysiska

  och mentala spänningar. Kropp och själ får möjlighet att återhämta sig

  på rätt sätt, släppa blockeringar och läka sig själv. Tankar och känslor får

  en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem.  Reiki aktiverar även immunförsvaret.  Under behandlingen kan du bland annat komma att känna värme från mina händer då energin flödar, pirrningar, stickningar och en lugn djupavslappning i hela kroppen.

  Angelic Healing


  Detta är en "lättare" typ av energihealing. Det är lätta energier som jobbar och då speciellt med hjärtchakrat. Änglar behöver inte vara religiöst förknippade, det är det inte för mig. För mig står änglarna över religion, de hjälper oss att utvecklas och komma till en högre medvetandenivå.

  Jag använder mig av Angelic Healing när jag laddar olika saker med energi, såsom kristaller.  Star & Earth Healing (Nordic Shamanic Healing)


  Här jobbar jag som en kanal för energier som kommer från olika stjärnor/planeter/solsystem och morder jord. Root down and connect upwards. Det handlar om "conditional love", lite djupare, lite råare, lite mer all-in. Mer handrörelser och klappningar än direkt handpåläggning. Vid Star & Earth Healing kan det komma budskap via Light Language, ett universiellt språk som kan kännas overklig för det mänskliga örat men som själen känner igen.


  Spirituella Paket


  Soul Starter

  2 500 kr (värde: 3 100 kr)

  - Soul Coaching

  - Healing "Spot-On"

  - Hypnos


  Detta paket är för dig som vill testa på de spirituella behandlingarna.

  Vi börjar alltid med en session Soul Coaching, där vi startar Din resa, tar reda på vad det är som skaver.

  Sedan är det dags för Healing "Spot-On", där energierna fylls på och balanseras.

  Den sista sessionen i det här paketet är Hypnos. Här kan vi få förståelse för de känslor och tankar som hindrar dig från att leva fullt ut.  Soul Discovery

  3 500 kr (värde: 4 500 kr)

  - Soul Coaching

  - Healing "Go Deeper"

  - Hypnos

  - Soul Coaching


  Nästa paket kan ta dig djupare och ge dig större förståelse och insikt.

  Även här börjar vi med Soul Coaching, därefter blir det en session Healing "Go Deeper" följt av en Hypnos.

  I detta paketet avslutar vi med Soul Coaching för att knyta ihop påsen.  Soul Transformation

  6 500 kr (värde: 7 600 kr)

  - Soul Coaching

  - Healing "Go Deeper"

  - Hypos

  - Soul Coaching

  - Healing "Spot-On"

  - Hypnos

  - Soul Coaching


  Det största paketet är även det mest prisvärda. Här jobbar vi under en längre period där jag verkligen kan guida dig genom hela resan. Den innehåller hela 3st Soul Coaching sessioner, i början, mitten och i slutet. Detta för att ordentligt kunna checka in och hantera processen.

  2st Healing sessioner fyller dig med den energi och balans som du behöver för att transformeras.

  Hypnos gör vi även det två gånger för att kunna räta ut de frågetecken som kommer att komma upp.
  Du väljer själv under hur lång tid du vill lägga upp de olika paketen men jag rekommenderar att ha en session i veckan alternativt varannan vecka.

  Du börjar med att boka in en Soul Coaching och under den bestämmer vi tillsammans upplägget framöver. Skriv gärna som kommentar i bokningen vilket paket du vill ha.