Fransar och Bryn
IMG_20210427_150827[1]
Screenshot_20240206_125732_Instagram

Fransar och Bryn

 


Lash Lift

60 min 800 kr

Inkl. Fransfärg 1 000 kr


Perfekt för dig som inte vill eller kan ha fransförlängning.

De naturliga fransarna böjs permanent med hjälp av en spole och olika vätskor.


Ögat öppnas upp och många väljer att även färga färga fransar och bryn vilket ramar in ögat vackert. Vid brynfärg ingår även plockning/formning av bryn.


Keratinbehandling, som alltid ingår, vårdar och stärker fransen upp till 40% och gör fransen 2-3% längre.


Behandlingen håller ca 6-8 veckor beroende på de naturliga fransarnas kondition och växtfaser. 


Undvik att bära linser under besöket och kom gärna osminkad.Brow Lift/ Brow Lamination

60 min 800 kr

Lash Lift + Brow Lift 1 350 krI den här behandlingen omskapas brynhårets riktining så att de får den formen som önskas. Brynen blir mindre ostryriga och buskiga, får en fylligare och tjockare look, allt efter önskemål och utgångsläge.Brynen färgas och plockas och får en fin form som håller upp till 8 veckor. Då brynstråna slits och byts ut oftare än övrigt hår i ansiktet, rekommenderas att behandlingen görs i en 4-veckorsintervall. Det för att bibehålla den fina formen och färgen. Yttre faktorer såsom solstrålning påverkar naturligtvis resultatet varvid fransfärgen oftast bleks bort efter ca 2-3veckor.Det ingår även en djupgående keratin-behandling. Det keratinet gör är att ge fukt och näring samtidigt som det ger en skyddande film runt strået. Det hjälper även till att få dina bryn att växa och återhämta sig från eventuell överplockning.Skötselråd:Gnugga och klia inte på brynen/fransarna på 24h, undvik även att ta på dem.Undvik att få vatten på brynen/fransarna 48h efter behandlingen. Applicera inte makeup på 48h, annat än det som ev. lades på under behandlingen.Färgen på brynen kommer att börja blekas ut efter ca 2-3v, beroende på hur snabbt du byter strån. Tänk på att UV-ljus bleker färgen snabbare.Effekten av själva Brow Liftet kommer att börja avta efter ca 3v och kan hålla upp till 10-12v.

Lash Lift håller längre då fransarna är av annan kvalitet än brynen och inte byts lika ofta. Men det är även här individuellt hur långt tidsintervall mellan behandlingarna som blir bäst för dig.Borsta igenom brynen och fransarna dagligen med ett fuktserum,  så får stråna extra återfuktning och hjälps till att hållas på plats. Viktigt är att borsta i den riktning brynen är permanentade i.Försök att undvika att sova på brynen och fransarna. Det kan rufsa till dem och förstöra böjen.

Ifall något obehag eller om någon reaktion skulle uppstå, badda med kallt vatten. Vid värre reaktioner eller om den inte avtar, uppsök närmaste vårdcentral eller närakut.Njut av dina fina bryn och fransar!Frans- och Brynfärg

Fransfärg 450 kr

Brynfärg inkl. formning 500 kr

Frans- och Brynfärg inkl. formning 600 kr

Brynplock/vaxning 400 krJag använder mig av Refectocils färger och blandar till dessa i samråd med Dig. Det kan vara allt från en svag nyansskillnad till mycket färg.En snabb och skonsam behandling som ger ett fint och upplyftande resultat.Effekten sitter i ca 3-6 veckor beroende på hårstråets växtfas och yttre faktorer såsom sol.