co Gerd


c/o GERD

EKOLOGISKA SKÖNHETSPRODUKTER
- FRÅN SVENSKA LAPPLAND -


När vi startade c/o Gerd, care of Gerd, gjorde vi det med kärnvärdena - värnande om natur, djur och människa. I norra Sverige har vi en rik och fantastik flora av vilda örter och bär som vi använder som aktiva substanser. Vårt mål med c/o Gerd är att erbjuda rena naturliga produkter som speglar våra kärnvärden, på riktigt!  I rådande virustider, går det att beställa c/o Gerd-produkter från salongen och få dem skickade direkt från fabriken i Jokkmokk. Maila eller smsa till frokenehudvarddesign@gmail.com eller 0704224396. Uppge namn, adress, telefon samt de produkter du önskar beställa.


Dessa produkter finns i lager och kan således köpas i salongen eller få hemleverade (inom Borlänge).


Hudvård:


Rengöring:

En noggrann rengöring är det viktigaste steget i den dagliga hudvårdsrutinen. Huden är kroppens största organ och ska fungera som en skyddande barriär mellan den omgivande miljön och de inre organen.

Ta cirka en 5-kronas storlek rengöring i handen och massera in i hela ansiktet, som med fördel är lätt fuktat. Skölj sedan med ljummet vatten.


Eco Clean Face Canola            200ml     220kr

Passar dig med normal/torr/mycket torr hud. Tips för män: om du rakar dig med hyvel kan du med fördel använda denna rengöring som rakcreme. 


Eco Clean Face White Clay    200ml     220kr

Passar dig med obalanserad hud.


Ansiktsvatten:

Används efter rengöring för att återställa pH-balansen i huden. Den återfuktar och förbereder även huden för kommande produkter. Rengöring öppnar upp porerna och rengör på djupet, det är därför viktigt att använda ansiktsvatten efter för att stänga porerna igen. Kan jämföras med schampo och balsam för håret.

Kan med fördel användas ovanpå make-up för en lätt bindande effekt. 

Perfekt för dig som sitter framför skärmar mycket! Spraya ett par gånger per dag eller vid behov, för en uppfriskande och återfuktande effekt.


Rose Facial Mist                                100ml    289kr

Passar dig med normal/torr/mogen/mycket torr hud.


Herbal Facial Mist                            100ml     289kr

Passar dig med obalanserad hud.


Dagcreme:

En dagcreme återfuktar huden och hjälper den att bibehålla sin skyddande uppgift. Ingredienserna hjälper även till med olika problemområden beroende på sort, såsom torrhet, obalans, linjer/rynkor. 

Tag cirka en ärtas storlek och massera in i hela ansiktet. Undvik ögonlocken och huden i precis anslutning till ögonen.


Blueberry Queen Cream           75ml     459kr

Passar dig med mogen/mycket torr hud.


Cloudberry Cream                      75ml     459kr

Passar dig med normal/torr hud.


Lingonberry Cream                    75ml    459kr

Passar dig med obalanserad hud.


Ansiktsolja:

Används som avslutande produkt inför natten, som en nattcreme. För den riktigt törstande huden används nattoljan även som "dagcreme".

Tag cirka 3 pump av oljan och massera in i hela ansiktet. Undvik ögonlocken och huden i precis anslutning till ögonen.


Blueberry Queen Facial Oil       30ml    299kr

Passar dig med mogen/mycket torr hud.


Cloudberry Facial Oil                  30ml    299kr

Passar dig med normal/torr hud


Lingonberry Facial Oil                30ml    299kr

Passar dig med obalanserad hud


Serum:

Ett serum jobbar djupare i huden jämfört med cremer och ansiktsoljor, då de har mindre molekyler. Detta medför att man kan jobba mer och djupare med problemområden. Serumet gör även att efterföljande produkter får bättre effekt. 

Tag 3 droppar och massera in i ansiktet morgon och kväll, antingen före creme/olja eller blanda med creme/olja.


Blueberry Eye Serum                  15ml    259kr

Mogen/mycket torr hud - använd i hela ansiktet. 

Normal/torr/obalanserad hud - tag 1-2 droppar och massera försiktigt in runt ögonområdet. Undvik ögonlocken och huden i precis anslutning till ögonen. Serumet "vandrar" självmant in på dessa områden.

 

Cloudberry Face Serum              15ml    259kr

Passar dig med normal/torr hud.


Lingonberry Face Serum           15ml    259kr

Passar dig med obalanserad hud.


Peeling:

En peeling avlägsnar döda, förbrukade hudceller och är ett effektivt sätt att förbättra hudens struktur och lyster. När man peelar huden förbättras även effekten av alla andra hudvårdsprodukter du använder.


Eco Facial Scrub                        200ml    298kr

En tvåkomponentspeeling som innehåller jojobakorn och mjölksyra. Detta gör att det går att både massera in i huden men också lägga på som en mask och låta mjölksyran jobba av sig själv. Har man en känslig hud eller känsliga partier, används med fördel denna "mask-metod".


Mask:

Använd 1-2 gånger i veckan för att verkligen hjälpa din huds viktiga skyddsbarriär. 

Kan med fördel användas som en intensivkur efter exempelvis vinterperioden. Låt då masken verka under natten 2-3 gånger per vecka i en månad.


Cloudberry Facial Mask             75ml    344kr

Lägg på ett tunt lager i hela ansiktet, undvik ögonområdet, och låt verka i cirka 15min. Tvätta sedan bort med ljummet vatten eller massera in kvarvarande mask i huden. 

Tips: En gång i veckan, peela huden med Eco Facial Scrub efter rengöring. Lägg på ett lite tjockare lager av Cloudberry Facial Mask och låt verka över natten. 


Övrigt:


24/7 Skin Balm                              60ml    194kr

En allround-balm som är parfym och vattenfri. Den skyddar, mjukgör, återfuktar och ger näring till huden. Mjukgör torra läppar, nariga händer och alla områden som behöver extra allt. Perfekt dessa virustider med mycket handtvätt och handsprit. Appliceras med fördel i ett lite tjockare lager på händerna inför natten. Använd bomullshandskar för att få balmen att verka ännu djupare samt skydd av sängkläderna.


Blueberry Balm                              60ml   159kr

Fungerar precis som 24/7 Skin Balm men innehåller bland annat fröolja från blåbär som växer i Lappland. Detta ger utöver en behaglig doft, en extra vårdande effekt med sina antioxidanter. Den har även en kollagenstärkande effekt.


Muscle Liniment                           60ml    199kr

Lindrar muskelvärk och mjukar upp trötta och stela muskler. De eteriska oljorna såsom vintergröna, japanmynta och kajaputa stimulerar blodflödet.


Unisex Deodorant                          60ml   199kr

DEO UNISEX bevarar den fräscha känslan hela dagen. Motverkar effektivt odör utan att irritera huden.

Helt fri från aluminiumklorid, parabener och helt utan alkohol.

Använd dagligen efter dusch. Appliceras på torr hud.


B2 Hair Serum                                30ml    56kr

Återfuktar och bibehåller hårets kondition, motverkar frissighet samt ger ditt hår en omedelbar lyster. Bärfröoljan går lätt in i håret utan att tynga ner eller bli kladdig. 

Applicera en liten mängd i topparna/längderna i fuktigt hår innan borstning. Går även att använda i torrt hår för extra lyster och lätt stylingeffekt.
KONTAKT


Address: Medlemsgatan 10, Borlänge

Telefon: 070-4224396

Email: frokenehudvarddesign@gmail.com

ÖPPETTIDER


Enligt överenskommelse


Copyright © All Rights Reserved